<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1626966510916539&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Hos TicketCo får du en gratis betalingsterminal og konkurransedyktige priser

 

Vi strekker oss langt for deg

Det hjelper ikke å ha verdens beste billettsystem dersom vi ikke er konkurransedyktige på pris. Derfor skal TicketCo alltid kunne tilby deg konkurransedyktige betingelser.

Er du en stor arrangør og ønsker å diskutere hvilke betingelser vi kan gi deg?
Ta kontakt med oss på (+47) 854 24 988 eller via dette kontaktskjemaet (klikk her).

Alle nye TicketCo-kunder – uansett størrelse - får en gratis iZettle-terminal som er sømløst integrert med systemet vårt, og som sikrer deg et smertefritt fysisk billettsalg. 

Det koster ingen ting å bruke terminalen. Det eneste du betaler er billettavgiften til oss. Betalingen til iZettle tar vi oss av.

Leverer du ut gratisbilletter, eller arrangerer et billettert gratisarrangement? Da betaler du selvsagt ingen ting til oss. Hele verktøysskrinet vårt står til din rådighet, helt gratis.

For betalte billetter beregner vi oss en fast avgift på tre kroner per billett, samt en provisjon som vil variere etter billettpris – men som aldri vil overstige sju prosent. Disse avgiftene kan du inkludere i billettprisen din, eller du kan legge dem på toppen. Dette er helt opp til deg. 

Fra og med

Til

Transaksjons-

avgift

Fast avgift per billett

0 kr

0 kr

Gratis

Gratis

1 kr

499 kr

7.0 %

3 kr

500 kr

749 kr

5.5 %

3 kr

750 kr

999 kr

5.0 %

3 kr

1 000 kr

1 249 kr

4.0 %

3 kr

1 250 kr

-

3.5 %

3 kr

 

Merk at prisene er eksklusive merverdiavgift, og at det i gitte tilfeller kan påløpe MVA på billettavgiften. Les mer om det ved å klikke på lenken her.

Når du velger billettleverandør, velger du samtidig en forvalter av pengene dine. Hos TicketCo er pengene dine trygt oppbevart på vår klientkonto hos DNB. Her vil de bli stående urørt inntil arrangementet ditt er avviklet. I særskilte tilfeller kan a-konto overføringer avtales. 

bli TicketCo arrangør i dag