Vår filosofi

Formålet med TicketCo er å gi deg som arrangør full oversikt over arrangementet ditt. Derfor opererer vi ikke med faste avgifter, og vi har heller ingen skjulte kostnader. Det eneste du betaler er en liten andel av transaksjonene dine.

Ambisjonen vår er å være det beste produktet på markedet, med de beste betingelsene. Derfor får alle nye TicketCo-kunder en gratis iZettle-terminal som er sømløst integrert med systemet vårt, og som koblet opp mot en iPhone, iPad eller iPod touch sikrer et smertefritt fysisk-salg. Kostnadene ved å benytte iZettle er bakt inn i prisplanen til TicketCo (se under), og det påløper ingen ekstra betaling til iZettle.

Stikkordene vi opererer etter er kvalitet, brukervennlighet og transparens. Vi er opptatt av å levere mest mulig verdi for deg som kunde, og at du alltid skal vite hvor mye du skal betale for tjenestene vi leverer.

 

Når du velger billettleverandør, velger du samtidig en forvalter av pengene dine. Hos TicketCo er pengene dine trygt oppbevart på vår klientkonto hos DNB. Her vil de bli stående urørt inntil arrangementet ditt er avviklet. I særskilte tilfeller kan a-konto overføringer avtales. 

 

Vår prisplan

Under ser du en tabell som viser hvilke faste avgifter og prosentberegnede transaksjonsavgifter TicketCo tar seg betalt for å organisere billettsalget ditt. Som arrangør kan du selv velge om disse kostnadene skal legges på toppen av billettprisene du opererer med (og dermed dekkes av billettkjøperne), eller om de skal bakes inn i billettprisen og dermed dekkes av deg som arrangør.

Fra og med

Til

Transaksjons-

avgift

Fast avgift per billett

0 kr

0 kr

Gratis

Gratis

1 kr

499 kr

7.0 %

3 kr

500 kr

749 kr

5.5 %

3 kr

750 kr

999 kr

5.0 %

3 kr

1 000 kr

1 249 kr

4.0 %

3 kr

1 250 kr

-

3.5 %

3 kr

 

Merk at prisene er eksklusive merverdiavgift, og at det i gitte tilfeller kan påløpe MVA på billettavgiften. Les mer om det ved å klikke på lenken her.

bli TicketCo arrangør i dag